Kontakta oss för frågor om solceller i Dalarna

Kontakta oss för frågor om solceller i Dalarna

Dalarnas Solcellsmontage finns alltid nära till hands för att svara på frågor och funderingar kring elbilsladdare, solpaneler & solceller i Dalarna!

En viktig del av vårt jobb är att informera dig som kund om våra tjänster inom solenergi och förklara lönsamheten i att investera i en installation av solceller i Dalarna. Det har blivit ett ökat intresse från privatpersoner i Dalarna att utvinna energi från solceller samt att bidra positivt miljömässigt. Med ökad kunskap i Sverige kring denna teknologi har solelsinstallationerna blivit allt mer effektiva och stabila.


Viktigt att tänka på är att din bostad bör kontrolleras om den är lämpad för att koppla in ytterligare elektrisk utrustning. Vi ger kostnadsfri rådgivning så att det bli lättare för dig som kund att ta ett bra beslut kring din installation av solceller i Dalarna. Kontakta oss här!

Boka gratis hembesök där vi kan svara på dina frågor som solceller!

Behöver du rådgivning kring solceller till ditt hus i Dalarna? Vi på Dalarna Solcellsmontage kan vägleda dig genom hela processen. Kontakta oss genom formuläret så hör vi av oss snarast för att besvara dina frågor och funderingar.

Vi är stolta över våra recensioner

Att få fina recensioner av nöjda kunder är något som gör oss på Dalarnas Solcellsmontage väldigt glada! 
Recension från Annika Larsen
Professionellt jobbat både med montering och igångsättning av solceller. Bra bemötande och trevlig personal. Helnöjd kund😊
Annika Larsen
Recension från Mikael Sandberg
Jag är helnöjd med bemötande och monteringen av mina solceller! Rekommenderar absolut Dalarnas solcellmontage!5/5
Mikael Sandberg
Recension från Jonas Bosell
Super nöjd!! Mycket proffsigt bemötande och utförande! Rekommenderas varmt! 5/5 ☀️☀️☀️☀️☀️
Jonas Bosell