Välkommen till oss på Solceller Dalarna

Välkommen till oss på Solceller Dalarna

Vi på Solceller Dalarna har ett samarbeta med Dalarnas Takmontage

För att Dalarnas Solcellsmontage AB ska bibehålla samma kvalité och service för kunden har vi nu utökat företaget och fått förstärkning av David Börjesson. Han är veteran inom solelmarknaden och har erfarenhet från flera rekordstora anläggningar i Sverige.


Dalarnas Takmontage har solel länge varit en naturlig del i verksamheten, dock har takföretaget tidigare utfört det genom samarbeten. En solelanläggning i kombination med en elbilsladdare skapar ett oberoende för kunden. Kombinationen gör att kunden idag kan ta kontroll över både elkostnaden i huset och bränsleförsörjningen till sin bil.


Få kostnadsfri rådgivning inför din kommande solcellsanläggning i Dalarna. En kompetent representant från Solceller Dalarna kommer hem och informerar er och vid behov lämnas prisuppgifter på plats. Du får gärna skriva in dina uppgifter i något av formulären på hemsidan för snabb återkoppling från en ansvarig.


Tjänster på Solceller Dalarna

Välkommen att boka ett gratis hembesök tillsammans med Solceller Dalarna

Behöver du rådgivning om solpaneler? Vi på Solceller Dalarna kan vägleda dig genom hela processen. Kontakta oss genom formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att besvara dina frågor och funderingar.

Välkommen att boka ett gratis hembesök tillsammans med Solceller Dalarna

Boka kostnadsfritt hembesök