Dina experter på solceller i Dalarna

Dina experter på solceller i Dalarna

Vi på Dalarnas Solcellsmontage är dina lokala experter på solel, solceller och elbilsladdare i Dalarna!

För att presentera oss på Dalarnas Solcellsmontage ska vi börja med att hoppa tillbaka ett par år i tiden. Vår historia startade nämligen då vi var en del av Dalarnas Takmontage. Där och då var vårt tjänsteutbud inom solenergi i Dalarna en naturlig del i deras verksamhet gällande takläggning. Allt eftersom växte sig efterfrågan på solceller allt starkare i Dalarna och tillsammans med David Börjesson grundades det som idag är Dalarnas Solcellsmontage. 

Kvalité och service

För att kunna behålla samma kvalitet och service på våra tjänster i takt med ökad efterfrågan var Davids kompetens och erfarenhet avgörande. Vi kan idag erbjuda kompletta lösningar inom solenergi för dig i Dalarna. Oavsett om det är solceller, solpaneler eller elbilsladdare så kan vi leverera och installera högkvalitativa lösningar hem till dig!


Låter vi som en trygg partner och har du frågor kring solenergi i Dalarna är du varmt välkommen att kontakta oss!


Tjänster på Solceller Dalarna

Boka gratis hembesök där vi kan svara på dina frågor som solceller!

Behöver du rådgivning kring solceller till ditt hus i Dalarna? Vi på Dalarna Solcellsmontage kan vägleda dig genom hela processen. Kontakta oss genom formuläret så hör vi av oss snarast för att besvara dina frågor och funderingar.

Boka gratis hembesök där vi kan svara på dina frågor som solceller!

Boka gratis hembesök