Vi är yrkeskunniga proffs inom solceller i Dalarna

Vi är yrkeskunniga proffs inom solceller i Dalarna

Med vår gedigna kunskap kan du känna dig trygg med din installation av solceller i Dalarna

För att Dalarnas Solcellsmontage AB ska bibehålla samma kvalité och service för kunden har vi nu utökat företaget och fått förstärkning av David Börjesson. Han är veteran inom solel-marknaden och har erfarenhet från flera rekordstora anläggningar i Sverige.


Dalarnas Takmontage har solel länge varit en naturlig del i verksamheten, dock har takföretaget tidigare utfört det genom samarbeten. En solelanläggning i kombination med en elbilsladdare skapar ett oberoende för kunden. Kombinationen gör att kunden idag kan ta kontroll över både elkostnaden i huset och bränsleförsörjningen till sin bil.


Få kostnadsfri rådgivning inför din kommande solcellsanläggning i Dalarna. En kompetent representant från oss kommer då hem till dig och informerar om hur installation av solceller i Dalarna fungerar. Vid behov lämnas även prisuppgifter på plats. Du får gärna skriva in dina uppgifter i något av formulären på hemsidan för snabb återkoppling från en ansvarig.


Tjänster på Solceller Dalarna

Välkommen att boka ett gratis hembesök inför din installation av solceller

Behöver du rådgivning kring solpaneler och solceller i Dalarna? Vi på kan vägleda dig genom hela processen. Kontakta oss genom formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att besvara dina frågor och funderingar.

Välkommen att boka ett gratis hembesök inför din installation av solceller

Boka kostnadsfritt hembesök